Lån med betalningsanmärkning

Ansök om lån med betalningsanmärkning hos Cashbuddy och få svar direkt. Låna upp till 25000 kr trots anmärkning hos kreditupplysningsföretag.

6 populära belopp att låna med betalningsanmärkning

Låna 5.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
160 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Låna 10.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
321 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Låna 15.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
481 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Låna 20.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
642 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Låna 25.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
802 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Låna 25.000 kr
Återbetalningstid 4 år
Månadskostnad
894 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%

Snabbt svar på din ansökan om att ta lån med betalningsanmärkning

Låna trots anmärkning utan extra avgifter

Inga uppläggningsavgifter eller administrativa kostnader


Vi på Cashbuddy är medvetna om att vi alla kan hamna i ekonomiska svårigheter nån gång i livet. Vilket kan leda till att man hamnar hos kronofogden och slutligen får en anmärkning. Men det ska inte betyda att man inte kan ta lån i framtiden.

Som ny kund hos Cashbuddy kan du ansöka om och låna med anmärkning upp till 25000 kr. Det minsta belopp du kan låna med betalningsanmärkning är 5000 kr. Dock krävs det att du blir godkänd i din låneansökan samt har betalt av din skuld hos kronofogden. 

Är du befintlig kund med betalningsanmärkning kan du låna upp till 45000 kr. Detta då du visat din betalningsförmåga under loppet av fyra månader. Vi ser till din framtida betalningsförmåga och väljer att se bortom dina tidigare anmärkningar.

För att bli beviljad ett lån trots betalningsanmärkning krävs några grundläggande förutsättningar. Allt för att minimera risken för oss som långivare, samt dig som låntagare. 

Förutom de grundläggande kraven som ställs på alla låntagare hos oss är det dessutom en fråga om hur många betalningsanmärkningar du har. En betalningsanmärkning påverkar din kreditvärdighet och dina möjligheter att ta lån trots anmärkning. 

De grundläggande kraven för att ta lån med betalningsanmärkning är följande:

 • Du ska ha fyllt 20 år, eller du kommer att fylla 20 år under kalenderåret för att bli beviljad ett lån trots anmärkningar

 • Din ansökan om ta lån med anmärkning blir inte beviljad om du har en skuld hos kronofogden

 • Det krävs att du har inkomst från tjänst, näringsverksamhet eller pension för att låna med betalningsanmärkningar

 • Vi kräver att du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress

 • Vi beviljar ej heller lån där du har gått igenom skuldsanering, är i konkurs eller befinner dig under förvaltarskap när du vill låna trots anmärkningar hos Cashbuddy

Passerar du de krav som ställs på dig för att ta lån är du välkommen att ansöka direkt här. Vi erbjuder en enkel låneansökan som sker direkt online, helt automatiserad med BankID, och med svar omgående på din skärm.

När du vill låna pengar med anmärkning får du oftast betala en högre ränta än om du saknat anmärkning, det kan röra sig om dubbelt så hög ränta hos vissa aktörer. Men när du ansöker om att låna pengar med betalningsanmärkning hos Cashbuddy gäller samma ränta oavsett.

När du lånar pengar hos Cashbuddy får du en nominell bunden årsränta på 29,55% och en effektiv ränta på 33,90%. För att se vad ett lån med anmärkning kostar dig och vad månadskostnaden blir beroende på önskat lånebelopp och återbetalningstid - gå till vår lånekalkylator.

Den effektiva räntan kan lätt skjuta i höjden hos aktörer som tar ut extra avgifter och kostnader för dig som låntagare. Men vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sina lån och tar därför INTE ut några extra avgifter eller dolda kostnader. Det enda du betalar för att låna med anmärkning är räntan.

Hos oss kan du enkelt ansöka om att låna pengar med betalningsanmärkning. Din ansökan gör du helt på egen hand online med svar direkt på skärmen. Innan du ansöker om att låna pengar är det bra att dubbelkolla så att du uppfyller grundkraven.

Vi tar hand om din ansökan måndag till fredag mellan 8:00 till 17:00. Vi accepterar dock inte ansökningar om att låna pengar med betalningsanmärkningar via telefon. Men hör gärna av dig om du har några frågor gällande din ansökan eller om vårt lån.

Hos Cashbuddy är det enkelt att ansöka om och ta lån med betalningsanmärkning. Din ansökan gör du digitalt via vår automatiserade ansökningsprocess. Följande steg krävs för att ta lån med betalningsanmärkningar:

 1. Innan du ansöker så dubbelkolla att du får ta lån med betalningsanmärkning direkt hos Cashbuddy. Det går att läsa om under punkten “Vem kan ta lån trots betalningsanmärkning?

 2. Uppfyller du kraven väljer du sedan vilket belopp du önskar låna. Vi erbjuder lån med betalningsanmärkning upp till 25000 kr för nya kunder samt 45000 kr för befintliga kunder. Du behöver även tänka igenom och välja önskad återbetalningstid för ditt lån, från 1 år upp till 5 år. 

 3. Nästa steg är att gå igenom din låneansökan med betalningsanmärkning online. Legitimera dig med Bankid för snabb och smidig ansökningsprocess.

 4. När ansökan är inskickad får du omedelbart reda på om din ansökan blev beviljad, nekad eller hamnar under manuell granskning. Vi tar alltid kreditupplysning med hjälp av UC. Blir du beviljad att ta lån med anmärkningar betalar vi ut ditt lånebelopp så snart ditt autogiro godkänts av Bankgirocentralen.

 5. Du betalar enkelt tillbaka ditt lån med betalningsanmärkning via de månadsvisa avbetalningarna, som alltid är fasta. Det tillkommer inga extra avgifter eller oförutsedda kostnader.

Vi förstår att det ibland kan knipa ekonomiskt och att man behöver ta ett lån trots betalningsanmärkning och få svar direkt. Tiden man har på sig att betala kan vara knapp i slutet av månaden och det kräver ett tillfälligt lån. 

Hos oss kan du snabbt ansöka om att ta ett lån trots betalningsanmärkning via vår digitala ansökan. Legitimera dig med BankID och få svar direkt om ditt lån blir beviljat eller inte. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss så får du svar på dina frågor direkt av vår kundservice.

Som befintlig kund hos Cashbuddy kan du ansöka om att utöka ditt lån trots anmärkning. Beloppet du kan utöka till är maximalt 45000 kr. För att bli beviljad ett större lån krävs det att du gjort 4 st månadsbetalningar under 4 månader.

Följ nedan steg för att utöka ditt lån:

 1. Logga in på Mina Sidor, enbart för dig som befintlig kund

 2. Ange belopp du vill ansöka om att låna trots anmärkning. Tex om ditt befintliga lån är 20.000 kr och du önskar låna 25.000 kr till så fyller du i 45.000 kr i din ansökan

 3. Blir din ansökan om att utöka ditt lån godkänd betalar vi ut pengarna inom en bankdag.

Ditt privatlån med betalningsanmärkning betalas smidigt tillbaka via de avtalade och fasta månads betalningarna. Hur stora dina månadsbetalningar är beror på hur stort ditt privatlån är och vilken tid du valde att betala tillbaka lånet på. Det tillkommer inga oväntade kostnader och pengarna dras varje månad från ditt konto via autogiro.

Förutom de löpande betalningarna varje månad för ditt privatlån så erbjuder vi flexibel återbetalning. Det betyder att du själv kan välja att betala tillbaka ett större belopp i form av en extra amortering eller avsluta hela ditt privatlån med anmärkning direkt. 

För att amortera ytterligare på ditt privatlån med betalningsanmärkning följ punkter:

 • Betala tillbaka hela ditt privatlån genom att kontakta oss på info@cashbuddy.se. Vi kommer då vägleda och informera dig om hur du går tillväga för att avsluta ditt privatlån hos oss.

 • För att göra en extra amortering sätter du in det belopp du önskar amortera på ditt privatlån på bankgiro 5743-8053 och fyller i ditt lånenummer som OCR nr.

Ansök om lånt trots betalningsanmärkning

Vill du låna pengar direkt med betalningsanmärkning ska du vara medveten om att det spelar roll hur många anmärkningar du har. Det är större chans att ditt lån blir beviljat om du har färre betalningsanmärkningar.

På Cashbuddy ser vi till din framtida betalningsförmåga istället för att blicka bakåt. Bara för att du hamnat i ekonomisk knipa tidigare betyder det inte att du kommer att göra det igen. Vi tror på en andra chans och att livet kan förändras, till det bättre.

När du ansökt om att låna pengar direkt med anmärkning så granskas din ansökan där vi bland annat utför en kreditupplysning, med hjälp av Dun and Bradstreet (tidigare Bisnode). Det finns olika typer av betalningsanmärkningar vilka är A-mål (Allmänna mål) och E-mål (Enskilda mål) som påverkar din kreditvärdighet:

 • Allmänna mål är anmärkningar som kommer från skulder till offentliga myndigheter, vilka kan vara en parkeringsavgift eller obetalda skatter

 • Enskilda mål är skulder till privata företag såsom hyresavier eller räkningar

Dessutom så spelar som tidigare sagt antalet anmärkningar roll när du vill låna pengar direkt med betalningsanmärkning. Vi beviljar i regel fler lån där låntagaren har mindre antal betalningsanmärkningar hos kronofogden.

Vad som också bedöms är hur länge sen du fick en prick hos kronofogden, ju längre tid tillbaka desto bättre blir dina möjligheter att låna direkt med betalningsanmärkning. Dessutom ställer vi krav på inkomst i form av tjänst, näringsverksamhet eller pension mm.

Att få en betalningsanmärkning är aldrig kul, men oväntade utgifter i form av elräkningar eller en trasig värmepump kan hända alla. Vilket självklart är kostnader som måste betalas och då kan du ansöka om att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet hos Cashbuddy.

Att låna pengar med anmärkning och utan säkerhet kallas även privatlån utan säkerhet eller blancolån. Vilket betyder att man fått en prick hos kronofogden, anmärkning, och att det inte finns någon bakomliggande säkerhet för lånet såsom ett hus eller bil. 

Uppfyller du kraven för att låna pengar med betalningsanmärkningar och utan säkerhet så är du välkommen att ansöka om lån direkt här. Din ansökan går snabbt och enkelt med hjälp av BankID, med svar direkt på din skärm.

Ja, du kan låna pengar med skulder hos Cashbuddy. Dock godkänner vi inte att du har en aktiv skuld hos kronofogden. Generellt krävs det att du inte haft en aktiv skuld hos kronofogden senaste 6 månaderna för att få låna pengar.

Att låna pengar med skulder är betydligt svårare då det innefattar en ökad risk för oss långivare, dessutom är det en stor risk för dig som låntagare. Lånar du pengar med skulder ska lånet betalas tillbaka vilket kräver tillräcklig betalningsförmåga för att klara kostnaderna för dina lån.

Välj Cashbuddy när du vill låna mellan 5000 kr - 25000 kr trots betalningsanmärkning. Vi har goda marknadsmässiga räntor för våra lån. Inga dolda avgifter eller andra kostnader tillkommer, du betalar ett fast belopp varje månad för ditt lån.

Frågor och svar om lån med betalningsanmärkning

Hos Cashbuddy kan du ansöka om lån även om du har betalningsanmärkning. Vi ser till din nuvarande ekonomiska situation samt framtida betalningsförmåga. Din skuld hos Kronofogden ska dock vara betald.

En anmärkning på privatperson ligger kvar 36 månader efter att händelsen skedde. Gäller det betalningsanmärkning för juridisk person, såsom ett aktiebolag, ligger anmärkningen kvar 60 månader.

En betalningsanmärkning är en prick i registret hos ett kreditupplysningsföretag såsom UC. Vilken kan utfärdas genom utslag av Kronofogden i mål om betalningsförläggande.

Mikaela Jönsson

Vi är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.

info@cashbuddy.se