Lån utan säkerhet från Cashbuddy

Ansök om lån utan säkerhet direkt hos Cashbuddy. Låna 5000 kr upp till 25000 kr utan säkerhet och återbetalningstid på ett till sex år.

Populära lån utan säkerhet, ansök här direkt

Lån utan säkerhet innebär att det inte finns något bakomliggande som säkerhet för ditt lån, tex ett hus eller bilen du köpt. Dessa lån kallas även privatlån utan säkerhet eller blancolån och är populärt när man vill låna pengar till precis vad man vill.

Lån utan säkerhet 15.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
471 kr
Nominell ränta 28,4%
Effektiv ränta 32,41%
Lån utan säkerhet 20.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
628 kr
Nominell ränta 28,4%
Effektiv ränta 32,41%
Lån utan säkerhet 25.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
784 kr
Nominell ränta 28,4%
Effektiv ränta 32,41%

Få svar direkt på din ansökan om lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet och utan dolda avgifter

Fast månadskostnad för återbetalning av ditt lån


Hos Cashbuddy kan du låna upp till 25000 kr utan säkerhet. Återbetalningstiden för ditt lån är mellan 1-6 år vilket sätter beloppet som ska betalas tillbaka månadsvis.

Andra vanliga belopp att låna utan säkerhet är 5000 kr, 10000 kr, 15000 kr och 20000 kr. Utbetalning av ditt lån utan säkerhet sker vanligtvis inom 24 h efter att lånet beviljats samt autogiro godkänts.

Är du befintlig kund och har gjort fyra månadsbetalningar i rad så kan du låna upp till 45000 kr. Detta eftersom du visat upp god betalningsförmåga och kvalificerar dig därmed för en större lånesumma.

Att låna pengar utan säkerhet kräver att du uppfyller våra grundläggande krav som ställs på alla låntagare. Dessa krav är till för att skydda både dig som önskar låna och för oss som långivare

För att bli beviljad att låna pengar utan säkerhet krävs följande:

 • Du ska vara minst 20 år, eller du fyller 20 år under innevarande kalenderår

 • Vi godkänner inga lån utan säkerhet vid aktuell skuld hos kronofogden

 • Det krävs att du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet, a-kassa eller en pension för att låna pengar hos oss på Cashbuddy

 • Du behöver ha svenskt personnummer och folkbokföringsadress när du ansöker om att låna utan säkerhet

 • Du får inte varit utsatt för skuldsanering, befinna dig i konkurs eller stå under förvaltarskap när du tar ett lån

Om du uppfyller kraven ovan så är du välkommen att ansöka om att låna pengar utan säkerhet direkt. Med möjlighet att hör av dig till oss om du har några frågor gällande våra lån.

Hos Cashbuddy betalar du en nominell bunden årsränta på 28,40% och en effektiv årsränta på 32,41%. 

Vi har inga dolda avgifter eller andra oväntade kostnader på våra lån, du betalar helt enkelt bara vad räntan kostar. Dessutom är det en fast ränta vilket innebär att du vet vad ditt lån kommer att kosta dig tills det är återbetalt.

Det är enkelt att ansöka om ett lån utan säkerhet hos Cashbuddy. Med hjälp av vår automatiska ansökningsprocess verifierar du dig med BankID och ansöker om lån utan säkerhet online, med svar direkt.

Innan du ansöker om ett lån så säkerställ att du uppfyller de grundläggande krav som ställs på alla låntagare. Mer information om dessa krav finner du ovan under “Vad krävs för att låna pengar utan säkerhet?”.

Vi behandlar din ansökan under vardagar 8:00 - 17:00. Dessvärre kan du inte ansöka om lån via telefon, men har du däremot några frågor om våra lån utan säkerhet får du gärna höra av dig så hjälper vi dig.

Vill du ta lån utan säkerhet hos oss på Cashbuddy ska du först och främst uppfylla våra grundkrav, sedan kan du enkelt ansöka om att låna här direkt:

 1. Läs först och främst igenom och se till att du uppfyller kraven för ett lån

 2. Har du rätt till att låna pengar så startar du med att välja vilket belopp du önskar låna samt tidsspann för ditt lån. Lånebeloppen vi erbjuder utan säkerhet är 5000 kr till 25000 kr för nya kunder och upp till 45000 kr utan säkerhet för dig som är befintlig kund. Återbetalningstiden väljer du själv mellan ett till fem år och sedan betalar du enkelt tillbaka lånet via autogiro varje månad. 

 3. För att låna utan säkerhet hos oss startar du din låneansökan med att verifiera dig med BankID, på så vis påskyndas behandlingstiden och du får svar direkt. 

 4. När ansökan om lån är skickad får du reda på om ditt lån beviljats, fått avslag eller ska behandlas manuellt av oss. Ett beviljat lån betalas oftast ut inom 24 timmar från att autogiro godkänts av bankgirocentralen. 

 5. Att låna pengar hos oss ska vara tryggt och enkelt. Därför har vi fasta månadskostnader som du betalar löpande tills ditt lån är avbetalt. Dessutom kan du betala tillbaka mer än ditt månadsbelopp via extra amortering, alternativt betala tillbaka hela ditt lån direkt. Kontakta oss för mer information om att göra extra amorteringar på ditt lån.

Vill du låna pengar utan säkerhet och få svar direkt på din låneansökan? Bra, då har du kommit rätt! Eftersom alla ansökningar om lån får svar direkt på skärmen oavsett om du ansöker från din mobil, dator eller surfplatta.

Vi vill att det ska vara snabbt, säkert och enkelt för dig att låna pengar. Därmed har vi gjort det möjligt för dig att låna pengar utan säkerhet och få svar direkt.  Vilket skiljer sig från traditionella lån du tar på banken där du har ditt bankkonto.

Vi är förstående när det kommer till det faktum att du någon gång fått en betalningsanmärkning hos kronofogden. Om detta är fallet kan du ändå låna pengar med anmärkning och utan säkerhet hos oss. 

Anledningen till att du kan låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet är att vi ser till din framtida betalningsförmåga istället för att blicka bakåt. Alla är värda en andra chans och tidigare ekonomiska problem ska inte behöva sätta käppar i hjulet för ett lån utan säkerhet idag. 

Vi har många kunder som rättat till sin ekonomi och har byggt upp en god betalningsförmåga vilket gett dom möjlighet att låna hos oss.

Ansök om att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet direkt här online. Vid godkänt lån och autogiro betalas ditt lån ut direkt till ditt konto inom 24 timmar. 

Observera! Du får inte ha en aktiv skuld hos kronofogden för att beviljas lån hos oss.

Lån utan säkerhet är samlingsnamnet för olika lån såsom privatlån utan säkerhet, blancolån, snabblån och smslån. Det kallas utan säkerhet för att lånet helt enkelt saknar säkerhet såsom en bostad eller annat objekt.

Privatlån utan säkerhet är vanligtvis dyrare i form av högre ränta än lån med säkerhet. Av den enkla anledningen att lånet innebär en högre risk för långivaren, eftersom att det inte finns något som agerar pant för det utlånade beloppet.

Ett privatlån utan säkerhet kan vara ett lämpligt alternativ när du vill låna en mindre summa pengar med kortare återbetalningstid. Detta för att täcka oväntade utgifter såsom en hög elräkning eller reparation av bilen.

Riskerna med att låna pengar utan säkerhet är samma som vilket lån som helst. Vilket handlar om att låntagaren behöver ha tillräcklig betalningsförmåga för återbetalning av lånet.

När du lånar pengar ska du tänka på att hålla koll på den effektiva räntan och se till att betala dina räkningar eller månadsbetalningar i tid.

Vi har gjort det enkelt och tydligt för våra låntagare med fast ränta samt månadsbetalningar via autogiro. Du behöver aldrig oroa dig för vilket belopp du ska betala varje månad eller att du missar en inbetalning.

Fördelar med lån utan säkerhet

Det finns flertalet stora fördelar med lån utan säkerhet:

 • Det går snabbt att låna

 • Du kan låna pengar till vad du vill

 • Det krävs ingen bakomliggande säkerhet för ditt lån såsom en bostad, bil eller motorcykel

 • Du behöver inte redogöra för vad du vill använda ditt lån utan säkerhet till. Använd lånet till att köpa vitvaror, shoppa, utför reparationer i hemmet eller åk på en resa. Du bestämmer själv vid lån utan säkerhet!

Mikaela Jönsson

Vi är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.

info@cashbuddy.se