Lån utan säkerhet från Cashbuddy

Ansök om lån utan säkerhet direkt hos Cashbuddy. Låna från 5000 kr upp till 25 000 kr utan säkerhet och med återbetalningstid på 1-6 år.

 

Populära lån utan säkerhet, ansök här direkt

Lån utan säkerhet innebär att det inte finns något bakomliggande som säkerhet för ditt lån, till exempel ett hus eller bilen du köpt. Dessa lån kallas även privatlån eller blancolån, och är populärt när du vill låna pengar till precis vad du vill.

Lån utan säkerhet 15.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
481 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Lån utan säkerhet 20.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
642 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%
Lån utan säkerhet 25.000 kr
Återbetalningstid 5 år
Månadskostnad
802 kr
Nominell ränta 29,55%
Effektiv ränta 33,90%

Få svar direkt på din ansökan om lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet och utan dolda avgifter

Fast månadskostnad för återbetalning av ditt lån


Låna pengar utan säkerhet och få svar direkt

Vill du låna pengar utan säkerhet och få svar direkt på din låneansökan? Då har du kommit rätt! Alla ansökningar om lån får svar direkt på skärmen oavsett om du ansöker från din mobil, dator eller surfplatta.

Vi vill att det ska vara snabbt, säkert och enkelt för dig att låna pengar. Därför har vi gjort det möjligt för dig att låna pengar utan säkerhet och få svar på en gång. Vilket skiljer sig från traditionella lån du tar på banken, där ansökningsprocessen kan ta lång tid.

Hos Cashbuddy kan du låna upp till 25000 kr utan säkerhet. Återbetalningstiden för ditt lån kan vara mellan 1-6 år, vilket sätter beloppet som ska betalas tillbaka månadsvis.

Andra vanliga belopp att låna utan säkerhet är 5000 kr, 10000 kr, 15000 kr och 20000 kr. Utbetalning av ditt lån utan säkerhet sker vanligtvis inom 24 h efter att lånet beviljats samt att autogiro har godkänts.

Är du en befintlig kund och har gjort fyra månadsbetalningar i rad så kan du låna upp till 45000 kr. Detta eftersom du visat upp en god betalningsförmåga, därmed kvalificerar du dig för en större lånesumma.

Att låna pengar utan säkerhet kräver att du uppfyller våra grundläggande krav som ställs på alla låntagare. Dessa krav är till för att skydda både dig som önskar låna och för oss som långivare. För att kunna ansöka om att låna pengar utan säkerhet krävs följande:

 • Du ska vara minst 20 år, eller du fyller 20 år under innevarande kalenderår

 • Vi godkänner inga lån utan säkerhet vid aktuell skuld hos kronofogden

 • Det krävs att du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller en pension för att låna pengar hos oss på Cashbuddy

 • Du behöver ha svenskt personnummer och folkbokföringsadress när du ansöker om att låna utan säkerhet

 • Du får inte vara föremål för skuldsanering, befinna dig i konkurs eller stå under förvaltarskap när du tar ett lån

Kan jag låna utan avslag?

Vi på Cashbuddy vill hjälpa dig att bli beviljad lån, men om du får avslag så är det för din egen ekonomiska trygghets skull. Vi kan därför inte garantera att du får låna utan avslag. Om du blir nekad kan det bero på att:

 • du har ett skuldsaldo hos Kronofogden
 • du har för låg inkomst
 • du har för stora lån i förhållande till din inkomst.

Du är välkommen med en ny ansökan till oss efter sex månader – eller om något i din situation förändras, till exempel att du får högre inkomst. Du kan läsa mer om orsaker till avslag här.

Hos Cashbuddy betalar du en nominell bunden årsränta på 29,55% och en effektiv årsränta på 33,90%. Prova vår lånekalkylator för att se vilket lånebelopp och vilken återbetalningstid du vill ansöka om.

Vi har inga dolda avgifter eller andra oväntade kostnader på våra lån, du betalar helt enkelt bara vad räntan kostar. Dessutom är det en fast ränta vilket innebär att du vet vad ditt lån kommer att kosta dig tills det är återbetalt.

Det är enkelt att ansöka om ett lån utan säkerhet hos Cashbuddy. Med hjälp av vår automatiska ansökningsprocess verifierar du dig med BankID och får svar direkt.

Vi behandlar din ansökan under vardagar 8:00 - 17:00. Dessvärre kan du inte ansöka om lån via telefon, men har du frågor om våra lån utan säkerhet får du gärna höra av dig så hjälper vi dig.

Vill du ta lån utan säkerhet hos oss på Cashbuddy ska du först och främst uppfylla våra grundkrav, sedan kan du enkelt ansöka på en gång:

 1. Uppfyller du våra krav för att låna pengar så börjar du med att välja det belopp du önskar låna, samt tidsspann för ditt lån. Lånebeloppen vi erbjuder utan säkerhet är 5000 kr till 25 000 kr för nya kunder. Återbetalningstiden väljer du själv mellan ett till sex år och sedan betalar du enkelt tillbaka lånet via autogiro varje månad.

 2. För att låna utan säkerhet hos oss startar du din låneansökan med att verifiera dig med BankID, på så vis påskyndas behandlingstiden och du får svar direkt. 

 3. När ansökan är skickad får du reda på om ditt lån beviljats, fått avslag eller om den behöver behandlas manuellt av oss. Ett beviljat lån betalas oftast ut inom 24 timmar från dess att autogirot har godkänts av Bankgirot.

 4. Att låna pengar hos oss ska vara tryggt och enkelt. Därför har vi fasta månadskostnader som du betalar löpande tills ditt lån är avbetalt. Om du vill kan du dessutom betala tillbaka mer än ditt månadsbelopp genom att göra en extra amortering, alternativt betala tillbaka hela ditt lån direkt. Kontakta oss för mer information om hur du gör extra amorteringar på ditt lån.

Vi på Cashbuddy är förstående när det kommer till det faktum att du någon gång fått en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Om detta är fallet kan du ändå låna pengar med anmärkning och utan säkerhet hos oss. 

Vi ser till din framtida betalningsförmåga istället för att blicka bakåt. Alla är värda en andra chans och tidigare ekonomiska problem ska inte behöva sätta käppar i hjulet för ett lån idag.

Vi har många kunder som fått sin ekonomi på banan och har byggt upp en god betalningsförmåga, vilket har gett dem möjlighet att låna hos oss.

Ansök om att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet direkt här online. Vid godkänt lån och autogiro betalas ditt lån ut direkt till ditt konto inom 24 timmar.

Lån utan säkerhet är samlingsnamnet för olika lån såsom privatlån, blancolån, snabblån och smålån. Det kallas utan säkerhet för att lånet helt enkelt saknar säkerhet såsom en bostad eller annat objekt.

Privatlån utan säkerhet är vanligtvis dyrare i form av högre ränta än lån med säkerhet. Av den enkla anledningen att lånet innebär en högre risk för långivaren, eftersom att det inte finns något som agerar pant för det utlånade beloppet.

Ett privatlån utan säkerhet kan vara ett bra alternativ när du vill låna en mindre summa pengar med kortare återbetalningstid. Detta för att täcka oväntade utgifter såsom en hög elräkning eller reparation av bilen.

Riskerna med att låna pengar utan säkerhet är samma som vilket lån som helst. Det handlar om att låntagaren behöver ha tillräcklig betalningsförmåga för återbetalning av lånet. När du lånar pengar ska du tänka på att hålla koll på den effektiva räntan och se till att betala dina räkningar eller månadsbetalningar i tid.

Vi har gjort det enkelt och tydligt för våra låntagare med fast ränta samt månadsbetalningar via autogiro. Du behöver aldrig oroa dig för vilket belopp du ska betala varje månad eller att du kommer missa en betalning.

Fördelar med lån utan säkerhet

Det finns stora fördelar med lån utan säkerhet:

 • Det går snabbt att låna

 • Du kan låna pengar till vad du vill. Använd lånet till att köpa vitvaror, shoppa, utföra reparationer i hemmet eller till en resa. Du bestämmer själv!

 • Det krävs ingen bakomliggande säkerhet för ditt lån såsom en bostad eller bil