Blancolån hos Cashbuddy

Det ska vara enkelt att vara kund hos Cashbuddy – långivaren som är på din sida. Hos oss kan du ta ett blancolån på upp till 25 000 kr utan säkerhet, även om du har en betalningsanmärkning. Inga extra avgifter att betala, bara ränta. Vad vill du låna till?

Ansök och få snabbt besked här.

Låna till vad du vill 

Köpa nya vitvaror, låna till ett bröllop eller åka på drömresa? Oavsett vad du vill använda pengarna till skapar Cashbuddys blancolån möjligheter i vardagen. Vi är övertygade om att svårigheter i det förflutna inte ska påverka människors förutsättningar idag. Därför erbjuder vi blancolån även om du har en betalningsanmärkning. 

 

Blancolån med fast ränta

Cashbuddys snabba blancolån med fast ränta kan du betala tillbaka under 1-6 år. Vanliga belopp att låna är allt från 5000 kr10 000 kr15 000 kr20 000 kr till 25 000 kr. Du betalar samma månadskostnad varje månad. Den effektiva räntan är 33,90% och du behöver inte tänka på någon uppläggningsavgift eller aviavgift. 

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om våra lån. 

 

Hur vet jag om jag får låna eller blir nekad?

När du ansöker om ett lån får du svara på ett antal frågor om din ekonomi. Dina svar hjälper oss att bedöma vilka möjligheter du har att betala tillbaka ett lån. För att ta lån med betalningsanmärkning behöver du också uppfylla följande krav:

  • Du har fyllt 20 år, eller du kommer att fylla 20 år under kalenderåret

  • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress i Sverige

  • Du får inte ha en skuld hos kronofogden

  • Det krävs att du har inkomst från tjänst, näringsverksamhet eller pension

  • Du får inte vara beviljad skuldsanering, vara i konkurs eller befinna dig under förvaltarskap.

Om din låneansökan inte har beviljats kan det finnas några vanliga orsaker som du kan läsa om här. 

 

Bästa blancolånet – utan UC

När du söker det bästa blancolånet är Cashbuddy ett tryggt val. Vi har tillstånd hos Finansinspektionen och har sedan 2006 hjälpt tusentals människor att låna till en renovering och på andra sätt gjort det svåra möjligt. Vi vill finnas för dig under livets alla faser och om vardagen skulle vändas upp och ner av en oförutsedd ekonomisk utgift. Därför erbjuder vi privatlån utan UC.

 

Vad är blancolån?

Ett blancolån kallas också privatlån och är ett lån utan säkerhet. Det är alltså ett lån där du inte pantsätter t.ex. en bil eller en bostad som säkerhet för lånet. Eftersom långivaren tar en högre risk, blir också räntan lite högre. Hur mycket du får låna styrs av din kreditvärdighet och din betalningsförmåga.

 

Vår kundservice finns här för att hjälpa dig 

Cashbuddy är på din sida och vi svarar gärna på dina frågor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@cashbuddy.se. Du kan också ringa vår kundservice på 0340-62 77 40. Vi har öppet på vardagar kl. 9-16 med lunchstängt mellan 12-13.