Ansök om konsumentkredit online

Cashbuddy erbjuder en konsumentkredit på upp till 25 000 kronor. Vi är ett självklart val när du söker trygga lån utan extra avgifter. Välj om du vill betala av lånet på mellan 1-6 år. Fyll i vår online-ansökan – allt du behöver är ett BankID.

Vad är en konsumentkredit?

En konsumentkredit är en kredit avsedd för privat konsumtion. Andra namn är t.ex. privatlån eller blancolån. Du väljer helt själv vad du vill använda pengarna till, kanske ett tandläkarbesök, köp av en ny dator eller åka på en resa? Med Cashbuddy kan du:

 • ansöka om konsumentkrediter mellan 5000-25000 kr

 • låna helt utan säkerhet och utan UC

 • få pengarna på kontot inom 24 timmar efter att ditt lån samt autogiro har blivit godkänt

Det behövs ingen säkerhet eller pant för att teckna en konsumentkredit, till skillnad från bolån. Kom ihåg att eftersom långivaren tar en högre risk genom att bevilja lån utan säkerhet, blir också räntan högre. Läs gärna våra vanliga frågor och svar.

 

En trygg långivare som är på din sida

Cashbuddy har hjälpt tusentals kunder med lån sedan 2006. Vi har tillstånd från Finansinspektionen och gör kreditkontroll för både vår och din trygghets skull. Vi tror på människors framtida betalningsförmåga, därför erbjuder vi lån utan säkerhet även till dig som har betalningsanmärkningar. 

 

Hur fungerar det att låna hos Cashbuddy?

Vi på Cashbuddy har utvecklat en digital ansökningsprocess för att göra det enkelt att låna. Om din ansökan godkänns kommer pengarna vanligtvis att finnas på ditt bankkonto nästa arbetsdag efter det att ditt konto godkänts för autogiro.

 1. Se till att du uppfyller kriterierna som gäller för alla våra låntagare

 2. Gå in här och välj summa, samt en återbetalningsperiod som passar just dig

 3. Verifiera din identitet med BankID från din mobiltelefon, dator eller surfplatta och starta sedan din ansökan.

 4. När din ansökan har skickats in får du besked direkt om din ansökan har godkänts, avslagits eller om den ska granskas manuellt. Om ansökan godkänns kommer pengarna att överföras direkt till ditt bankkonto efter godkännande av autogiro.

 5. Återbetalningarna sker månadsvis och det överenskomna beloppet dras från ditt konto genom autogiro den 27:e i varje månad.

 

Villkor för att få låna

Nedan kan du läsa kraven för att få konsumentkredit hos oss. Du kan ansöka om ett lån om du uppfyller följande kriterier:

 • Du har fyllt 20 år eller kommer att fylla 20 år det året

 • Du får inte ha aktuella fordringar hos kronofogden, så kallat skuldsaldo

 • Du måste ha inkomster från arbete, företag eller pension.

 • Du måste ha ett svenskt personnummer och en adress i folkbokföringsregistret.

 • Vi ger aldrig lån till personer som har genomgått skuldsanering, är i konkurs eller står under förvaltarskap.

 

Vad kostar en konsumentkredit hos Cashbuddy?

I vår smidiga lånekalkylator kan du ändra lånebelopp och återbetalningstid och se den totala kostnaden för ditt önskade lån. 

 

Har du frågor om Cashbuddys konsumentkredit?

Välkommen att kontakta oss på 0340-62 77 40 eller info@cashbuddy.se!