Låna 15000 kr utan säkerhet redan idag

Låna 15000 kr utan säkerhet och trots betalningsanmärkningar. Cashbuddy är en lite annorlunda långivare som inte tittar på gamla anmärkningar. Ansök redan idag och få pengarna på kontot efter att lån och autogiro godkänts.

Cashbuddy finns här när du behöver oss

 • Låna 15000 kr snabbt utan UC

 • Ansök om lån online med BankID och få svar direkt på skärmen

 • Låna pengar snabbt till marknadsmässig fast ränta, utan extra avgifter
   

Hur lång är återbetalningstiden när man lånar 15000? 

Återbetalningstiden på ditt lån på 15000 kr är mellan 1-6 år. Prova vår lånekalkylator för att få en överblick över hur mycket lånet kommer kosta. Månadskostnaden består av amortering och ränta där samma summa dras varje gång. 

Dock behöver du inte strikt följa amorteringsplanen eftersom Cashbuddy erbjuder flexibel avbetalning. Du kan alltså välja att betala tillbaka ett större belopp eller hela din skuld om du vill.

 • Önskar du betala tillbaka hela din skuld, kontakta vår kundtjänst för information om vilket belopp du ska betala in.

 • För extra amortering så betalar du helt enkelt in det belopp du vill betala tillbaka på vårt bankgirokonto. Ditt OCR-nummer är samma som ditt lånenummer men du tar bort bindestrecken.

 

Låna 15000 kr utan UC och få svar på några minuter

Cashbuddy har hjälpt hundratals kunder att låna 15000 kr utan UC. Ansök smidigt med vår automatiska ansökningsprocess. Fyll i när och var du vill och få svar direkt. Slipp pappersdokument, säkerhet för lånet och långa ansökningstider. Det enda du behöver är ett BankID.

 

Grundläggande villkor för att få lån beviljat hos Cashbuddy

De grundläggande kraven existerar för din och vår säkerhet. Vi på Cashbuddy vill skydda dig om det visar sig att du har stora skulder och har svårt med betalningsförmågan. Vi tror att låna mer pengar är inte rätt väg att gå isåfall. Våra lånekrav: 

 • Du är 20 år fyllda, alternativt fyller 20 år under kalenderåret

 • Du har inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

 • Du har deklarerad inkomst såsom pension eller arbetsinkomst

 • Du har svenskt personnummer och svensk folkbokföringsadress

 • Du har ingen skuldsanering

 • Du får inte befinna dig i konkurs eller vara under förvaltarskap

 

Hur går det till?

 1. Fyll enkelt i låneansökan här på vår hemsida. Identifiering och signering av din ansökan sker via BankID/e-legitimation. Det bidrar också till snabbare behandling av din låneansökan.

 2. Du får svar direkt om ditt lån beviljats eller fått avslag. Din ansökan kan också behöva granskas manuellt av vår personal.

 3. Om du blir beviljad ett lån betalar vi så fort som möjligt ut pengarna direkt till ditt konto (tänk på att ditt konto ska vara godkänt för autogiro hos Bankgirocentralen).


Blir din låneansökan nekad kan det bero på att kreditupplysningen visar att du har låg eller dålig kreditvärdighet, eller att du har skulder hos Kronofogden. Då är du välkommen med en ny ansökan efter sex månader, eller om din ekonomiska situation har förbättrats.

 

Har du betalningsanmärkningar och vill låna av oss? Inga problem!

Hos Cashbuddy kan du ansöka om att låna 15000 kr även om du har betalningsanmärkningar. Vi ser till din nuvarande ekonomiska situation och framtida betalningsförmåga. Vi erbjuder lån på upp till 25000 kr trots betalningsanmärkning med en bunden årsränta på 29,55% och en effektiv ränta på 33,90%. Vid beviljat lån och godkänt autogiro betalar vi ut pengarna direkt till ditt konto inom 1-2 bankdagar.

 

Låna 15000 kr snabbt till vad du vill

Blir du beviljad ett lån hos oss får du använda pengarna till vad du vill. Det kallas vanligtvis blancolån, snabblån eller smålån som är olika termer för samma sak – ett snabbt konsumtionslån på en mindre summa. Du kan till exempel låna för att finansiera din drömresa, reparera bilen eller köpa en ny dator. Det är helt upp till dig!