Låna 5000 kr utan säkerhet hos Cashbuddy

Ansök redan idag om att låna 5000 kronor utan säkerhet, det tar bara fem minuter. Du får direkt utbetalning inom 24 timmar efter att ditt lån och autogiro har beviljats.

Låna 5000 kr snabbt och smidigt

Befinner du dig i en situation där du behöver låna 5000 kronor snabbt? Det kan såklart kännas som en påfrestande situation. Vi på Cashbuddy är på din sida om du har råkat ut för en plötslig utgift. Hos oss kan du låna 5000 kr utan några extra avgifter, allt du betalar är en fast årsränta samt amortering. Läs våra vanliga frågor och svar här. 

 • Låna 5000 kr trots betalningsanmärkning

 • Få snabbt svar direkt på skärmen

 • Låna utan UC, vi gör kreditkontroll via Bisnode

 

En trygg långivare med tillstånd från Finansinspektionen

Även om det finns många alternativ för att få den lånefinansiering du behöver är det klokt att göra en del efterforskningar i förväg. Kom ihåg att se upp för kontantlånealternativ som lovar dig ett snabblån på 5000 utan kreditupplysning. Vissa långivare använder sig av en mycket hög effektiv ränta som skapas via dolda avgifter. 

Cashbuddy är en trygg långivare som har hjälpt tusentals kunder med lån sedan 2006. Vi har tillstånd från Finansinspektionen och gör kreditkontroll för både vår och din trygghets skull.

 

Ingen pant som säkerhet för lånet

Idag kan människor med betalningsanmärkning eller ojämn inkomst inte ta ett lån. Det känns förlegat tycker vi. Vi ser det som självklart att anpassa oss efter nya förutsättningar och nya behov. Därför kan vi bevilja lån till dig som vill låna 5000 kr utan säkerhet. Dessa lån kallas också blancolån, snabblån och smålån.

 

Vad krävs för att låna?

Nedan ser du våra kriterier om du är kvalificerad för lån eller inte:

 • Du är 20 år gammal, alternativt fyller du 20 år under året

 • Vi beviljar aldrig ansökningar om du har skuldsaldo hos kronofogden 

 • Vi kräver inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller pension. Med andra ord beviljar vi inga lån utan inkomst.

 • Du behöver ha ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress 

 • Vi lånar inte ut till dig som har skuldsanering, befinner dig i konkurs eller står under förvaltarskap

Om du uppfyller våra kriterier ovan är du välkommen att ansöka om lån på 5000 kr direkt här.

 

Hur fungerar det att ta ett lån på 5000 kr?

Vi har utvecklat en digital ansökningsprocess för att göra det enkelt att låna. Det tar bara några minuter och du får svar direkt på skärmen. Behöver du hjälp finns Cashbuddys kundtjänst till hands på info@cashbuddy.se, du kan också ringa 0340-62 77 40

Följ dessa steg för att ansöka:

 1. Läs igenom och se till att du uppfyller kriterierna ovan som vi ställer på alla våra låntagare

 2. Uppfyller du kraven väljer du den amorteringstid som passar dig bäst

 3. Starta din ansökan genom att identifiera dig med BankID, vilket du kan göra från mobil, dator eller surfplatta

 4. När din ansökan har skickats in får du besked direkt om du blir beviljad, nekad eller om din ansökan ska prövas manuellt. Vid godkännande betalas 5000 kr ut direkt till ditt bankkonto efter att autogiro har godkänts 

 5. Amortering sker månadsvis och det avtalade beloppet dras via autogiro direkt från ditt konto den 27:e varje månad

Hur snabbt får jag mina pengar?

Om din ansökan godkänns direkt och autogirot hos din bank går igenom finns oftast pengarna på kontot dagen efter, inom 24 timmar. I vissa fall behöver din ansökan kontrolleras manuellt, och våra medarbetare gör en extra kontroll. 

Exempel: Ansöker du om ett lån under helgen och blir godkänd finns pengarna på ditt konto senast tisdag, förutsatt att ditt konto är godkänt för autogiro.

 

Hur lång är återbetalningstiden när man lånar 5000?

Återbetalningstiden på ditt lån på 5000 kr kan vara mellan 1-6 år. Lånet är ett annuitetslån och du betalar därför en fast månadskostnad varje månad tills dess att hela lånet är återbetalt. Månadskostnaden inkluderar både ränta och amortering. 

Dock är du inte tvingad till att följa amorteringsplanen eftersom vi erbjuder flexibel avbetalning. Du kan alltså välja att betala tillbaka ett större belopp eller hela din skuld om du vill.

 • Önskar du betala tillbaka hela din skuld, kontaktar du vår kundservice för information om vilket belopp du ska betala in.

 • För extra amortering så betalar du helt enkelt in det belopp du vill betala tillbaka på vårt Bankgiro. Ditt OCR-nummer är samma som ditt lånenummer.

 

Kan jag utöka mitt på lån på 5000 kr?

Som befintlig kund hos Cashbuddy är det möjligt att utöka ditt lån på 5000 kr. Men det krävs att du gjort fyra månadsbetalningar fyra månader i rad. Dessutom behöver du genomföra följande steg för att ansöka om utökat lån:

 1. Gå in på “Mina sidor” och logga in

 2. Ange det totala beloppet du vill låna. Om du har ett lån på 5000 kr och vill låna 10000 kr till så anger du totalbeloppet 15000 kr

 3. Blir du beviljad utökat lån så betalas pengarna ut direkt till ditt bankkonto följande bankdag, förutsatt att ditt autogiro är aktivt

 

Ta ett lån med betalningsanmärkning

Hos Cashbuddy är det möjligt att ansöka om lån trots betalningsanmärkning. Men tänk på att din skuld hos kronofogden behöver vara betald. Du får alltså inte ha ett aktivt skuldsaldo.

Vi tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation istället för att se till tidigare ekonomiska svårigheter. Vi anser att alla kan ordna upp sin ekonomi och uppfylla kraven för att få låna pengar, trots tidigare betalningsanmärkningar.

 

Kan jag låna pengar utan UC?

Ja, det kan du. Så vill du låna utan UC är vi rätt långivare för dig. Vi gör däremot alltid en kreditupplysning när du ansöker om att låna hos oss, och vi använder oss av Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode). 

Välkommen till Cashbuddy när du vill låna 5000 kronor utan säkerhet snabbt!