Låna pengar snabbt hos Cashbuddy

Hos Cashbuddy är det enkelt att ansöka om att låna pengar och vara kund. Vi skapar möjligheter för dig i vardagen – även om du har betalningsanmärkningar. Ansök direkt här på hemsidan med BankID.

Låna pengar snabbt hos oss

Låna pengar snabbt upp till 25 000 kr hos Cashbuddy, långivaren som är på din sida. Oavsett om du behöver lösa en plötslig utgift eller vill förverkliga dina resedrömmar kan du ansöka smidigt med BankID hos oss. Om du uppfyller villkoren får du pengarna utbetalda så snart ditt bankkonto blivit godkänt för autogiro hos Bankgirot. Det tar vanligtvis högst två bankdagar. 

 

Kan jag låna utan säkerhet hos Cashbuddy?

Ja, det kan du. Hos oss behöver du inte pantsätta något som säkerhet för ditt lån, såsom en bil eller bostad. Att låna pengar utan säkerhet innebär dock en större risk för oss som långivare, därför kommer räntan bli högre än vid till exempel ett bolån. Andra vanliga benämningar för lån utan säkerhet är smålån, blancolån, privatlån och snabblån.

 

Du slipper extra avgifter

Den effektiva räntan kan lätt skjuta i höjden hos aktörer som tar ut extra avgifter och kostnader för dig som låntagare. Men vi på Cashbuddy vill att våra kunder ska känna sig trygga med sina lån. Därför tar vi inte ut några extra avgifter eller dolda kostnader. Det enda du betalar är räntan varje månad.

 

Inte som alla andra 

Vi kan alla hamna i svårigheter ibland! Då behövs någon som tror på att man kan förändra sin situation. Vi på Cashbuddy är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den har varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har betalningsanmärkningar. Vi använder oss av Bisnodes kreditupplysning så hos oss kan du låna utan UC.


Det är tryggt att vara kund hos oss. Vi lyder under Finansinspektionens tillsyn och vår kundservice hjälper dig gärna med frågor om ditt lån. Du bestämmer själv vad du vill använda dina pengar till.