Billån

Låna till ny bil redan idag med Cashbuddy. Vi har sedan 2006 hjälpt kunder med snabba och trygga billån utan säkerhet. Låna utan UC, få upp till 25 000 kronor på kontot inom 24 timmar och välj återbetalningstid på mellan 1-6 år. Det tar bara några minuter att ansöka online med BankID.

Om Cashbuddys billån

 • Låna till en ny eller begagnad bil.

 • Välj återbetalningstid mellan 1-6 år

 • Du kan låna mellan 5 000 till 25 000 kr

 • Effektiv ränta: 33,90%

 • Lånet är ett privatlån.

 

Vad är ett billån?

Ett billån är ett lån som är avsett för att finansiera ett köp av en bil. Billån brukar delas upp i två olika typer. Det finns billån med säkerhet där man pantsätter sin bil och betalar en kontantinsats, på samma sätt som ett bolån. 

Den andra typen av lån är billån utan säkerhet. Det är denna typ av lån vi på Cashbuddy erbjuder, alltså ett lån där du kan använda pengarna precis hur du vill. Antingen betala kontantinsatsen på en ny bil eller köpa en begagnad. Med ett lån utan säkerhet blir räntan ofta något högre, men du får en större flexibilitet att använda pengarna hur du vill.

 

Hur mycket kan jag låna till min nya bil?

Drömmer du om en bil, men är osäker på hur mycket du kan låna? Med vår lånekalkylator kan du räkna på kostnader och se vad du har råd med. När man ska köpa bil kan man ibland behöva ta ett snabbt beslut för att inte gå miste om en bra affär. Hos oss ansöker du om billånet direkt på vår hemsida med BankID, hela processen tar bara 5 minuter. Sedan får du svar direkt på skärmen om du har blivit beviljad eller nekad. 

Läs gärna våra vanliga frågor och svar om lån.

 

Villkor för att få låna

Du kan ansöka om ett lån om du uppfyller följande kriterier:

 • Du har fyllt 20 år eller kommer att fylla 20 år det året

 • Du får inte ha aktuella fordringar hos kronofogden, så kallat skuldsaldo

 • Du måste ha inkomster från arbete, eget företag eller pension.

 • Du måste ha ett svenskt personnummer och en adress i folkbokföringsregistret.

 • Vi ger aldrig lån till personer som har genomgått skuldsanering, är i konkurs eller står under förvaltarskap.

 

Hur går det till att låna?

Så gör du för att låna hos Cashbuddy:

 1. Fyll enkelt i låneansökan här på vår hemsida. Identifiering och signering av din ansökan sker via BankID.

 2. Du får svar direkt om ditt lån beviljats eller fått avslag. Din ansökan kan behöva granskas manuellt av vår personal.

 3. Om du blir beviljad ett lån betalar vi så fort som möjligt ut pengarna direkt till ditt konto (tänk på att ditt konto ska vara godkänt för autogiro hos Bankgirocentralen).

 

Välkommen att kontakta Cashbuddys kundservice

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna! Välkommen att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst: via telefon 0340-62 77 40 eller info@cashbuddy.se!


Du når oss på vardagar mellan kl 9-12 och 13-16.