Lån till dator

En bra dator kan kosta mellan 5000 och 20000 kronor beroende på modell. Om budgeten inte räcker till kan du ansöka om lån till ny dator hos Cashbuddy. Ansök om att låna upp till 25 000 kr utan säkerhet och utan extra avgifter. Du får svar direkt på skärmen om du blir beviljad lån.

Kort om vårt lån till dator

 • Låna mellan 5000 till 25000 kr utan säkerhet, återbetalningstid 1-6 år

 • Effektiv ränta: 33,90%

 • Uppläggningsavgift: 0 kr

 • Lån utan UC, vi tar en kreditupplysning hos Bisnode

 • En fast månadssumma bestående av amortering och ränta dras den 27:e varje månad

En modern dator med rätt kapacitet är avgörande för att hålla jämna steg med dagens digitala värld. När det är dags att köpa en ny stationär dator eller laptop kan Cashbuddy hjälpa dig med finansieringen. Vi har beviljat hundratals lån till kunder genom åren och har tillstånd från Finansinspektionen. Läs gärna vanliga frågor och svar om våra lån.

 

Våra lånekrav

 • Du är 20 år fyllda, alternativt fyller 20 år under kalenderåret

 • Du har inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

 • Du har deklarerad inkomst från eget företag, pension eller arbetsinkomst

 • Du har svenskt personnummer och svensk folkbokföringsadress

 • Du har ingen skuldsanering

 • Du får inte befinna dig i konkurs eller vara under förvaltarskapSå fungerar Cashbuddys lån

Vårt datorlån är ett privatlån med amortering och effektiv ränta på 32,41 %. Du betalar en fast månadssumma och kan när som helst välja att betala tillbaka hela lånet eller större summor.

Du kan välja att lägga upp återbetalningen av ditt privatlån på mellan 1-6 år och uppläggningsavgiften är alltid 0 kr. Följ dessa steg för att ansöka:

 1. Fyll enkelt i låneansökan här på vår hemsida. Identifiering och signering av din ansökan sker via BankID/e-legitimation.

 2. Du får svar direkt om ditt lån beviljats eller fått avslag. Din ansökan kan behöva granskas manuellt av vår personal.

 3. Om du blir beviljad ett lån betalar vi ut pengarna inom 24 timmar direkt till ditt konto (ditt konto ska vara godkänt för autogiro hos Bankgirocentralen).

   

Ta ett lån med betalningsanmärkning

Hos Cashbuddy är det möjligt att ansöka om lån trots betalningsanmärkning. Men tänk på att din skuld hos kronofogden behöver vara betald. Du får alltså inte ha ett aktivt skuldsaldo. 

Vi tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation istället för att se till tidigare ekonomiska svårigheter. Vi anser att alla kan ordna upp sin ekonomi och uppfylla kraven för att få låna pengar, trots tidigare betalningsanmärkningar.

 

Vad skulle ett lån till dator kosta mig?

I vår lånekalkylator kan du ändra summan och se totala kostnader för ditt lån. Nedan kan du se ett prisexempel: 

Prisexempel: 25 000 kr på 4 år. Bunden årsränta: 29,55 %. Effektiv årsränta: 33,9 %. Månadskostnad: 894 kr (48 ggr). Totalt att återbetala: 42 912 kr. (Uppdaterat 2024-01-12).

Välkommen till Cashbuddy när du vill ansöka om lån till dator!