Låna till fest

Vill du arrangera en större födelsedagsfest eller annat event? Låna till festen hos Cashbuddy. När budgeten inte räcker till är det inget konstigt att ta ett lån, bara det är genomtänkt. Hos oss kan du låna upp till 25 000 kronor utan säkerhet – välj önskad återbetalningstid och ansök online idag med BankID. Det tar bara 5 minuter.

Om Cashbuddys lån i korthet

 • Låna mellan 5 000 till 25 000 kr

 • Effektiv ränta: 33,90%

 • Uppläggningsavgift: 0 kr

 • Välj återbetalningstid mellan 1-6 år

 • Du kan när som helst betala tillbaka hela eller delar av ditt lån

 

Låna till fest med Cashbuddy

En större födelsedag (till exempel 40-årsfest) eller en examensfest är ett speciellt event som många vill fira riktigt ordentligt. Det är lätt att kostnaderna springer iväg och många sparar i flera år för att ha råd med festen. Om budgeten inte räcker till är det många som tar ett privatlån till festen för att få mer ekonomiskt utrymme. 

 

Hur snabbt får jag mina pengar?

Om din ansökan godkänns direkt och autogirot hos din bank går igenom finns oftast pengarna på kontot dagen efter, inom 24 timmar. I vissa fall behöver din ansökan kontrolleras manuellt av våra medarbetare. 

Exempel: Ansöker du om ett lån under helgen och blir godkänd finns pengarna på ditt konto senast tisdag, förutsatt att ditt konto är godkänt för autogiro. Läs mer i våra vanliga frågor och svar. 

 

Krav för att få låna 

Nedan kan du läsa kraven för att ansöka om att låna pengar hos oss:

 • Du har fyllt 20 år eller kommer att fylla 20 år det året

 • Ansökningar kommer inte att godkännas om det finns aktuella fordringar hos kronofogden, så kallat skuldsaldo

 • För att få ett säkrare lån måste du ha inkomster från arbete, företag eller pension.

 • Du måste ha ett svenskt personnummer och en adress i folkbokföringsregistret.

 • Vi ger inte lån till personer som har genomgått skuldsanering, är i konkurs eller står under förvaltarskap.

 

Hur gör jag för att låna hos Cashbuddy?

 1. Fyll enkelt i låneansökan här på vår hemsida. Identifiering och signering av din ansökan sker via BankID. Det bidrar också till snabbare behandling av din låneansökan.

 2. Du får svar direkt om ditt lån beviljats eller fått avslag. Din ansökan kan också behöva granskas manuellt av våra handläggare.

 3. Om du blir beviljad ett lån betalar vi så fort som möjligt ut pengarna direkt till ditt konto (ditt konto ska vara godkänt för autogiro hos Bankgirocentralen).

Blir din låneansökan nekad kan det bero på att kreditupplysningen visar att du har låg eller dålig kreditvärdighet, eller att du har skulder hos Kronofogden. Då är du välkommen med en ny ansökan efter sex månader förutsatt att din ekonomiska situation har förbättrats.

 

Fördelar med vårt lån utan säkerhet

Det finns flera fördelar med våra lån:

 • Det går snabbt att låna
 • Du lånar utan UC, vi tar en kreditupplysning via Bisnode

Kom ihåg att lån utan säkerhet innebär en högre risk för oss som långivare. Därför tar vi en högre ränta än vid till exempel bolån där banken har huset som pant, ifall du inte kan betala dina räntor och amorteringar. 

 

Vår kundservice finns här för att hjälpa dig 

Cashbuddy är på din sida och vi svarar gärna på dina frågor när du vill låna till fest. Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@cashbuddy.se. Du kan också ringa vår kundservice på 0340-62 77 40.