Låna till hundköp

Längtar du efter att skaffa hund, men har inte tillräckligt med pengar? Hos Cashbuddy kan du låna till hundköp – välj återbetalningstid och få upp till 25 000 kronor utbetalade inom 24 timmar. Allt du betalar tillbaka i månaden är amortering och ränta. Det tar bara 5 minuter att ansöka med BankID.

I Sverige finns det ungefär en miljon hundar och det är inte svårt att förstå varför hunden kallas människans bästa vän. Att skaffa hund kostar dock en del pengar och om du inte kan eller vill spara ihop summan kan ett privatlån vara ett bra alternativ. Läs gärna vanliga frågor och svar om våra lån.

 

Våra lån i korthet

 • Låna mellan 5000 till 25000 kr

 • Effektiv ränta: 33,90%

 • Uppläggningsavgift: 0 kr

 • Du betalar endast amortering och ränta varje månad

 • Välj återbetalningstid mellan 1-6 år

   

Vad innebär lån utan säkerhet? 

Vi på Cashbuddy erbjuder lån utan säkerhet. Det betyder att det inte finns något bakomliggande som säkerhet för ditt lån, till exempel ett hus eller bilen du köpt. Dessa lån kallas även blancolån, och är populärt när du vill låna pengar till precis vad du vill.

Att lånet saknar säkerhet innebär att Cashbuddy tar en högre risk, och då blir också räntan högre. Men vi har gjort det enkelt att betala tillbaka med fast ränta och månadsbetalningar via autogiro. Du behöver alltså aldrig oroa dig för vilket belopp du ska betala varje månad eller att du kommer missa en inbetalning.

Hos Cashbuddy ansöker du om lån utan UC. Vi tar våra kreditupplysningar med hjälp av Dun & Bradstreet som tidigare hette Bisnode. 

 

Hur mycket kostar det att låna till hundköp?

Med vår lånekalkyl kan du enkelt se vad månadskostnaden blir beroende på återbetalningstid och hur mycket du vill låna till hundköp.

Den nominella årsräntan är 29,55% och den effektiva årsräntan är 33,90%

 

Krav för att få låna

Nedan kan du läsa kraven för att låna pengar hos oss:

 • Du har fyllt 20 år eller kommer att fylla 20 år det året

 • Ansökningar kommer inte att godkännas om det finns aktuella fordringar hos kronofogden, så kallat skuldsaldo

 • För att få ett säkrare lån måste du ha inkomster från arbete, företag eller pension.

 • Du måste ha ett svenskt personnummer och en adress i folkbokföringsregistret.

 • Vi ger aldrig lån till personer som har genomgått skuldsanering, är i konkurs eller står under förvaltarskap.

 

Hur fungerar det att låna till hundköp hos er?

Såhär gör du för att låna till hundköp:

 1. Se till att du uppfyller kriterierna som gäller för alla våra låntagare

 2. Gå in här och välj summa, samt en återbetalningsperiod som passar just dig

 3. Verifiera din identitet med BankID från din mobiltelefon, dator eller surfplatta och starta sedan din ansökan.

 4. När din ansökan har skickats in får du besked direkt om din ansökan har godkänts, avslagits eller om den ska granskas manuellt. Om ansökan godkänns kommer lånesumman att överföras direkt till ditt bankkonto efter godkännande av autogiro.

 5. Återbetalningarna sker månadsvis och det överenskomna beloppet dras från kontot genom autogiro den 27:e i varje månad.

 

Cashbuddy – trygga lån sedan 2006

Hos Cashbuddy kan du ansöka om lån på upp till 25000 kr online och betala endast ränta. Vi är en lite annorlunda långivare som erbjuder lån utan att du behöver pantsätta bil eller bostad som säkerhet. Hos oss lånar du utan UC. Dessutom tillhandahåller vi en flexibel återbetalningsplan. Det innebär att du kan betala tillbaka ditt lån tidigare än avtalat, eller välja att göra extra månadsinbetalningar

 

Om du drömmer om att skaffa en hund men har svårt att finansiera köpet, behöver du inte längre vänta. Välkommen att ansöka om lån redan idag.