Låna till möbler

Vill du köpa ny soffa eller säng? Med Cashbuddys möbellån kan du låna upp till 25 000 kronor snabbt och tryggt. Även om man kan fynda på IKEA kan det bli ganska stora summor i slutändan. Hos oss betalar du inga extra avgifter, endast amortering och ränta. Ansök online med BankID idag.

Oavsett om du nyss har flyttat hemifrån eller om du vill köpa din drömsoffa är du välkommen till Cashbuddy. Vi har sedan 2006 hjälpt tusentals kunder att finansiera sina möbelinköp genom privatlån, eller blancolån, som det också kallas. Vi har tillstånd från Finansinspektionen och erbjuder:

 • snabb låneprocess med BankID

 • lån mellan 5 000 till 25 000 kr

 • lån utan UC då vi tar kreditupplysning via Bisnode (D&B)

 • flexibel återbetalningsplan utan extra avgifter

 

Cashbuddy gör det möjligt för dig att inreda ditt drömhem

Möbellån är helt enkelt ett privatlån som används till att köpa möbler. Ett annat ord är också konsumtionslån, där du lånar utan säkerhet och kan använda pengarna till vad du vill. Eftersom lånet inte har någon säkerhet tar vi som långivare en högre risk – och därför blir istället räntan högre. 

 

Grundkrav för att låna pengar till möbler

Du kan ansöka om ett lån om du uppfyller följande kriterier:

 • Du har fyllt 20 år eller kommer att fylla 20 år det året

 • Du får inte ha aktuella fordringar hos kronofogden, så kallat skuldsaldo

 • Du måste ha inkomster från arbete, eget företag eller pension.

 • Du måste ha ett svenskt personnummer och en adress i folkbokföringsregistret.

 • Vi ger aldrig lån till personer som har genomgått skuldsanering, är i konkurs eller står under förvaltarskap.

   

Hur fungerar det att låna hos Cashbuddy?

Vi på Cashbuddy har utvecklat en digital ansökningsprocess för att göra det enkelt att låna. Om din ansökan godkänns kommer pengarna vanligtvis att finnas på ditt bankkonto nästa arbetsdag efter det att ditt konto godkänts för autogiro.

 1. Se till att du uppfyller kriterierna som gäller för alla våra låntagare

 2. Gå in här och välj summa, samt en återbetalningsperiod som passar just dig

 3. Verifiera din identitet med BankID från din mobiltelefon, dator eller surfplatta och starta sedan din ansökan.

 4. När din ansökan har skickats in får du besked direkt om din ansökan har godkänts, avslagits eller om den ska granskas manuellt. Om ansökan godkänns kommer pengarna att överföras direkt till ditt bankkonto efter godkännande av autogiro.

 5. Återbetalningarna sker månadsvis och det överenskomna beloppet dras från ditt konto genom autogiro den 27:e i varje månad.

 

Kan jag låna till möbler även om jag har betalningsanmärkningar? 

Ja, det går bra att ansöka även om du har anmärkningar. Vi tittar på din totala ekonomiska situation och gör en bedömning innan vi tar beslutet att bevilja dig lån eller inte. Vi tror på alla människors betalningsförmåga, och tycker inte att något som hänt i det förflutna ska hindra dig från att ta ett lån idag.