Semesterlån

Drömmer du om en semesterresa? Cashbuddy erbjuder semesterlån så att du kan njuta av en efterlängtad semester. Låna utan UC upp till 25 000 kronor med flexibel återbetalningsplan. Du får pengarna på kontot inom 24 timmar om du blir godkänd. Ansök online med BankID idag.

Om Cashbuddys semesterlån

 • Låna mellan 5 000 till 25 000 kr

 • Effektiv ränta: 33,90%

 • Uppläggningsavgift: 0 kr

 • Aviavgift: 0 kr

 • Du kan när som helst betala tillbaka hela eller delar av ditt lån

 

Fördelarna med att låna till semester

Många drömmer om en resa till Thailand eller annan destination. Men att spara ihop till sin efterlängtade resa tar oftast lång tid. Med Cashbuddy kan du låna till din semester istället, och betala tillbaka en fast månadskostnad bestående av endast amortering och ränta – tryggt och smidigt. Kom bara ihåg att ha bra koll på dina utgifter så att du har en tillräckligt god ekonomisk situation för att ta ett lån.

 

Vad är ett semesterlån?

När du vill låna pengar till din semester så kan du ta ett semesterlån, även kallat privatlån, som är ett snabbt lån utan krav på säkerhet. Du behöver alltså inte pantsätta t.ex. en bostad eller bil som säkerhet om du inte skulle kunna betala tillbaka lånet. Eftersom det inte finns någon säkerhet för lånet, tar vi på Cashbuddy en högre risk och då blir också räntan högre. Läs gärna våra vanliga frågor och svar här. 

 

Vilka krav behöver jag uppfylla för att låna?

Du kan ansöka om ett lån om du uppfyller följande kriterier:

 • Du har fyllt 20 år eller kommer att fylla 20 år det året

 • Vi ger aldrig lån till personer som har genomgått skuldsanering, är i konkurs eller står under förvaltarskap

 • Du får inte ha aktuella fordringar hos kronofogden, så kallat skuldsaldo

 • Du måste ha inkomster från arbete, eget företag eller pension.

 • Du måste ha ett svenskt personnummer och en adress i folkbokföringsregistret.

 

Så gör du för att låna

 1. Se till att du uppfyller kriterierna ovan som gäller för alla våra låntagare

 2. Gå in här och välj summa, samt en återbetalningsperiod som passar just dig

 3. Verifiera din identitet med BankID från din mobiltelefon, dator eller surfplatta och starta sedan din ansökan.

 4. När din ansökan har skickats in får du besked direkt om din ansökan har godkänts, avslagits eller om den ska granskas manuellt. Om ansökan godkänns kommer pengarna att överföras direkt till ditt bankkonto efter godkännande av autogiro.

 5. Återbetalningarna sker månadsvis och det överenskomna beloppet dras från ditt konto genom autogiro den 27:e i varje månad.En lite annorlunda långivare med tillstånd från Finansinspektionen

Cashbuddy är ett registrerat konsumentkreditinstitut med tillstånd från Finansinspektionen. Vi vill att du ska vara helt trygg när du ansöker om ett lån hos oss – därför får du en hjälpsam kundservice, inga extra avgifter och lån som är smidiga att hantera via Mina Sidor. 

 

Välkommen att kontakta oss om du har frågor!