Privatlån

Låna upp till 25 000 kr tryggt och enkelt hos oss på Cashbuddy – en långivare som är på din sida. Vi beviljar privatlån även för dig som har haft betalningsanmärkningar.


Ansök enkelt här på hemsidan och få snabbt besked om du har möjlighet att låna hos oss.

Cashbuddy erbjuder privatlån utan säkerhet

Cashbuddy erbjuder privatlån utan säkerhet. Vi kan alla hamna i svårigheter ibland och då kan man behöva någon som står på ens sida, som tror på att man kan förändra sin situation. Därför erbjuder vi lån mellan 5 000 och 25 000 kr, även om du har en gammal betalningsanmärkning. Fördelar med att låna från Cashbuddy:

 • Inga dolda avgifter

 • Fasta månadsbetalningar

 • Snabbt svar direkt vid låneansökan

 • Lån utan UC

 

Vi kan bevilja privatlån med betalningsanmärkning

Är du intresserad av ett privatlån och har betalningsanmärkningar? Cashbuddy fokuserar på hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den har varit. Vi är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd hos Finansinspektionen och har sedan 2006 hjälpt tusentals människor att lösa en plötslig ekonomisk utgift, låna till en renovering och på andra sätt gjort det svåra möjligt. Här kan du läsa vanliga frågor och svar om våra lån. 

 

Vilka belopp kan jag låna?

Som ny kund kan du ansöka om att låna från 5 000 kr ända upp till 25 000 kr. Vanliga belopp att låna hos Cashbuddy är allt från 5 000 kr10 000 kr15 000 kr20 000 kr till 25 000 kr med en återbetalningstid på 1-6 år. 

 

Privatlån med anmärkning – vad är bra att tänka på?

Du kan ansöka om privatlån hos oss även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Vi kräver dock att du har betalat din skuld hos kronofogden. För att ta lån med betalningsanmärkning behöver du uppfylla följande krav:

 • Du ska ha fyllt 20 år, eller du kommer att fylla 20 år under kalenderåret

 • Du ska ha svenskt personnummer och en folkbokföringsadress i Sverige

 • Du får inte ha en skuld hos kronofogden

 • Det krävs att du har inkomst från tjänst, näringsverksamhet eller pension

 • Du får inte vara beviljad skuldsanering, vara i konkurs eller befinna dig under förvaltarskap

   

Skulder och för låg inkomst är orsaker till att vi nekar lån

När vi tittar på en låneansökan går vi igenom din befintliga ekonomiska situation och bedömer hur din ekonomi kommer att påverkas om vi beviljar dig lån. 

 • Skuldsaldo hos Kronofogden

  Har du ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden kan du inte låna hos oss. Detta för att skydda dig då vi inte tror att ett Cashbuddy-lån är rätt sätt att få ordning på ekonomin. 

 • För stora lån i förhållande till inkomsten

  Har du mycket stora lån i förhållande till din inkomst tror vi inte den rätta lösningen är att låna ytterligare för att stärka din privatekonomi. 

 • För låg inkomst

  Om vår återbetalningsprövning visar att din inkomst i förhållande till dina utgifter inte går ihop utan att du hamnar i en svår privatekonomisk situation beviljar vi inte lån.

Läs mer om orsaker till avslag här.

 

Vår kundservice finns här för att hjälpa dig 

Vill du ha hjälp eller saknar svar på en fråga du har är du alltid välkommen att kontakta oss på info@cashbuddy.se. Du kan också ringa vår kundservice på 0340-62 77 40. Vi har öppet på vardagar mellan kl. 8-17, telefontiden är 9-16 med lunchstängt 12-13.