Om Cashbuddy

Cashbuddy AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd hos Finansinspektionen. Vi är en annorlunda långivare eftersom vi fokuserar på din framtida betalningsförmåga snarare än på hur din ekonomiska situation varit förut.

En trygg och långsiktig aktör

Vår verksamhet bygger på lång erfarenhet och kunskap om branschen och konsumenters finansiella behov - sedan 2006 tillhandahåller vi finansiella tjänster i Sverige.

Det nuvarande kreditsystemet, där en betalningsanmärkning eller ojämn inkomst gör att människor inte kan ta ett lån känns förlegat tycker vi. Världen ser annorlunda ut idag än den gjorde för några decennier sedan och vi ser det som självklart att anpassa oss till en ny värld med nya förutsättningar och nya behov.

Enkla lösningar för vardagen

Cashbuddy har en grundläggande vision om att det ska vara smidigt och enkelt att vara kund hos oss. Hela vår kundrelation kan du själv hantera via ansökan med digital signering och Mina Sidor. Samtidigt kan du självklart kontakta oss via telefon eller mail så lite eller så mycket du vill.

Inte som alla andra

Vi tycker inte att något som hände igår ska behöva påverka hur din situation ser ut imorgon. Vi kan alla hamna i svårigheter ibland och då kan man behöva hjälp och någon som tror på att man kan förändra sin situation. Vi är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.  

Kanske har du sett varumärket Cashbuddy i idrottssammanhang?

Tillsammans med våra ägare har vi under åren stöttat flera olika idrottsföreningar med miljonbelopp - både på elitnivå och gräsrotsnivå. 

I stort sett alla elitlag och idrottsföreningar kämpar idag med sin ekonomiska bas. Föreningarna - och alla ideella krafter - spelar en viktig roll i samhällsutvecklingen och förutsättningarna att skapa gemenskap i såväl vårt närområde som samhället i stort. Cashbuddy är stolta över att bidra till deras fortsatta arbete! 

Vi brinner - och bryr oss 

Cashbuddys sponsring av idrotten är ett val baserat på personliga intressen men också mycket hjärta. 

För barn och ungdomar har idrotten en stark betydelse för fysisk utveckling och hälsa - både nu och senare i livet. Och för många av dom är idrotten en plats där de får ha kul, får känna kamratskap och vara en del av ett team, och där de lär sig grundläggande värderingar.