Om Cashbuddy

Cashbuddy AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd hos Finansinspektionen. Vi är annorlunda jämfört med många andra långivare eftersom vi snarare fokuserar på din framtida betalningsförmåga istället för på hur din ekonomiska situation varit förut.

Vi tycker inte att något som hände igår ska behöva påverka hur din situation ser ut imorgon. Vi kan alla hamna i svårigheter ibland och då kan man behöva hjälp och någon som tror på att man kan förändra sin situation. Vi är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.  

En kredit ska hanteras på ett smidigt sätt tycker vi- därför har vi tagit fram en process där du bara behöver din dator, surfplatta eller telefon. Du kan till och med signera digitalt. Och du kan självklart kontakta oss via telefon eller mail så lite eller så mycket du vill.

Det nuvarande kreditsystemet, där en betalningsanmärkning eller ojämn inkomst gör att människor inte kan ta ett lån känns förlegat tycker vi. Världen ser annorlunda ut idag än den gjorde för några decennier sedan och vi ser det som självklart att anpassa oss till en ny värld med nya förutsättningar och nya behov.

Därför är du, oavsett hur din situation såg ut igår, välkommen att ansöka om lån hos oss!

Lånprocessen

Ansök om lån

Ansök om lån

Läs mer
Bli beviljad

Bli beviljad

Läs mer
Få pengarna

Få pengarna

Läs mer
Betala enkelt tillbaka

Betala enkelt tillbaka

Läs mer