Så här fungerar våra lån

Cashbuddy hjälper dig med snabba, mindre lån som du kan betala tillbaka under 1-6 år med möjlighet att ta fria betalningsmånader eller höja din kredit efterhand. Det är du som bestämmer!

Våra lån ger dig möjligheter i vardagen

Vi kan erbjuda dig lån mellan 5 000 och 25 000 kronor. Du kan när som helst välja att betala tillbaka lånet och du betalar bara ränta under tiden du använder krediten. Det tillkommer alltså inte några övriga kostnader som t.ex. årsavgift eller uppläggningsavgift. Dessutom kan du dra av räntan i din deklaration.

Oavsett om du besöker oss från mobil, platta eller dator så ansöker du enkelt här på hemsidan och får snabbt besked om du har möjlighet att låna hos oss.

Mina Sidor ger dig kontrollen

Via Mina Sidor får du all information om ditt lån hos Cashbuddy. Du loggar in med BankID och kan sedan se hur mycket som återstår, om du kan ta en betalningsfri månad eller om du kan höja ditt lånebelopp med mera. Har du en fråga så kan du smidigt kontakta Kundservice härifrån, så hjälper vi dig.

"Med hjälp av Cashbuddy kunde jag snabbt lösa mitt behov av ett mindre lån. Det var snabbt och enkelt, och tack vare autogiro-kopplingen behövde jag inte oroa mig för att missa en avbetalning."

- Anna, 44 år

 

Visste du att du kan ansöka om att höja ditt lån till 45000 kr?

När du redan har lån hos oss kan du ansöka om att utöka det upp till maximalt 45 000 kronor. För att ansöka om utökning av ditt befintliga lån ska du ha betalat fyra månadsbetalningar i följd från det att låneavtalet ingicks. Ansökan om höjning gör du via Mina Sidor.

Om du har lån hos oss sedan tidigare känner vi igen dina uppgifter och ser hur mycket du lånat. Signerar du med BankID så kan vi normalt betala ut summan du vill utöka lånet med redan nästa bankdag. 

Snabbt svar på låneansökan

Du får besked direkt på skärmen om din ansökan är godkänd, avslagen eller om den den ska prövas manuellt av oss.

Inga extra avgifter

Det tillkommer inga dolda kostnader för våra lån. Den enda kostnad du betalar för ett lån hos Cashbuddy är ränta.

Månadskostnaden är fast

Du betalar samma månadskostnad varje månad. Tack vare det är det enkelt att planera din ekonomi och budget.

Vi behöver veta om du har råd att ta ett lån

Som långivare måste vi enligt lag göra noggranna kreditprövningar av våra kunder. När du ansöker om ett lån får du svara på ett antal frågor om din ekonomi. Dina svar hjälper oss att bedöma vilka möjligheter du har att betala tillbaka ett lån.

Vi väger samman svaren med annan information vi har tillgång till, såsom en kreditupplysning från UC och - om du redan är kund hos oss - hur det fungerat hittills med avbetalningar osv. Det är den avvägningen som avgör om och hur mycket du får låna av Cashbuddy.